Σελίδες

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Αυτά μόνο στην Ιαπωνία!





Νομίζατε ότι οι Ιάπωνες δεν είναι τρελοί;;; Για δείτε τις παρακάτω εικόνες

Αναζητώντας ζωή στο απόλυτο σκοτάδι κάτω από τον πάγο






Τη λίμνη Έλσγουρθ της Ανταρκτικής θα προσεγγίσουν Βρετανοί επιστήμονες.
Κοντά στην υλοποίηση του σχεδίου τους να προσεγγίσουν την υπόγεια λίμνη Έλσγουρθ της Ανταρκτικής βρίσκονται Βρετανοί επιστήμονες.

Καταρρέει το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας μας λόγω Τρόικας





 

Τον κώδωνα του κινδύνου για επικείμενη κατάρρευση του ασφαλιστικού συστήματος στην Ελλάδα εξαιτίας των μέτρων λιτότητας, της διογκούμενης ανεργίας και των περικοπών σε μισθούς και συντάξεις, κρούει προς την ελληνική κυβέρνηση και την τρόικα η Επιτροπή Υπουργών του Συμβουλίου Ευρώπης (ΣτΕ), σε απόφαση της που υιοθετήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2012 και πρόκειται σύντομα να δοθεί στη δημοσιότητα.

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Κάμερες παρακολουθούν τις... κάμερες ασφαλείας

Μετά από περιστατικά βανδαλισμών η αστυνομία εγκατέστησε σύστημα παρακολούθησης 

Η Νέα Υόρκη «κόβει» τα αναψυκτικά


Η Νέα Υόρκη «κόβει» τα αναψυκτικά

«Εβδομάδα εργασίας έξι ημερών στην Ελλάδα απαιτεί η τρόικα»


O βρετανικός Guardian αναφέρεται στις εξελίξεις στην Ελλάδα και στο αίτημα της τρόικας. 
O βρετανικός Guardian αναφέρεται στις εξελίξεις στην Ελλάδα και στο αίτημα της τρόικας.
Υπό τον τίτλο: «Εβδομάδα εργασίας έξι ημερών στην Ελλάδα απαιτεί η τρόικα» ο βρετανικός Guardian αναφέρεται στις εξελίξεις στην Ελλάδα και στο αίτημα της τρόικας, μέσω email, να αλλάξουν όλα εκ νέου στην αγορά εργασίας.
Όπως γράφει η εφημερίδα η κυβέρνηση στην Αθήνα είναι υπό πίεση να εφαρμόσει την εξαήμερη εργασία προκειμένου να λάβει τη δόση των 31 δισ. ευρώ.
Στην επιστολή, οι εκπρόσωποι της τρόικας επιμένουν για ριζικές μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας, από τους κατώτατους μισθούς μέχρι τα όρια υπερωριακής απασχόλησης και το ευέλικτο ωράριο εργασίας.
Η εφημερίδα αναφέρει πως, μετά από μια μακρά καθυστέρηση που προκαλείται από μήνες πολιτικής παράλυσης στην Ελλάδα, οι επιθεωρητές της τρόικας επιστρέφουν στην Αθήνα αυτή την εβδομάδα.
24h NewsRoom

Δωρεάν εισιτήρια για όσους επιστρέφουν τα χρησιμοποιημένα


Προγραμματίζεται να μπούνε μπάρες στο Μετρό και τον ΗΣΑΠ. 
Προγραμματίζεται να μπούνε μπάρες στο Μετρό και τον ΗΣΑΠ.

Eurogroup: Στα μέσα Οκτωβρίου οι αποφάσεις για την Ελλάδα


Ο J. K. Juncker ανέφερε η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να λάβει σημαντικές αποφάσεις. 

Για τα μέσα Οκτωβρίου παραπέμπονται οι αποφάσεις για την Ελλάδα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο J. K. Juncker, πρόεδρος του Eurogroup.
Αμέσως μετά τη συνεδρίαση του Eurogroup, ο κ. Juncker ανέφερε η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να λάβει σημαντικές αποφάσεις, ενώ ζήτησε από την τρόικα και την Ελλάδα να συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις.
Σχετικά με την Πορτογαλία, σημείωσε ότι περιμένει να επιστρέψει στις αγορές το 2013, ενώ αναφορικά με την Κύπρο την κάλεσε να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της για το εάν χρειάζεται πακέτο.
24h NewsRoom

Σε δανεισμό σκευασμάτων τα φαρμακεία λόγω ελλείψεων


Δραματικές οι ελλείψεις σε φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ. Αυξημένες ανησυχίες για την δημόσια υγεία. Το Σάββατο αναμένεται να συνεδριάσουν οι φαρμακοποιοί προκειμένου να καθορίσουν την στάση τους

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Ο καιρός «τρελάθηκε» στον πλανήτη Γη…








Ο καιρός -γνωρίζουμε όλοι- παρουσιάζει παράξενες διακυμάνσεις τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται διάφορα ακραία καιρικά φαινόμενα σε ολόκληρο τον πλανήτη. Βροχές, πλημμύρες, καταιγίδες, χιονοπτώσεις, τυφώνες, ανεμοθύελλες απαθανατίζονται από επαγγελματίες φωτογράφους του περιοδικού «National Geographic» και παρουσιάζονται σε μια εντυπωσιακή συλλογή με τον τίτλο «Weather Gone Wild» (σ.σ. «Ο Καιρός Τρελάθηκε»), δίνοντας την ευκαιρία στους θεατές να θαυμάσουν ιδίοις όμμασιν την αγριότητα του καιρού σε διάφορα σημεία του κόσμου.

Γιατί οι άντρες προτιμούν τις μελαχρινές






 Δέκα επιστημονικές εξηγήσεις στο ανεξήγητο γεγονός!

Πέντε πράγματα που δεν ξέραμε για τα ηφαίστεια






Οι «γίγαντες» είναι ξύπνιοι ακόμα και όταν κοιμούνται

Έρευνα Durex: Με πόσους άντρες έχει κοιμηθεί η μέση Ελληνίδα;






Η έρευνα της Durex παρουσιάζει μια μάλλον απερίσκεπτη εικόνα όσον αφορά την χρήση προφυλακτικού στην Ελλάδα.

Νέο Kawasaki ZX-6 για το 2013






Με νέα όψη, 636 κυβικά και πιθανότατα Traction Control

H Kawasaki προχωρά ολοταχώς με την παρουσίαση του νέου μοντέλου της στην μεσαία κατηγορία των supersport. Οι φήμες για έναολόφρεσκο ZX-6R επαληθεύονται και συνοδεύονται από μία μικρή έκπληξη.

Ζητούν την απαγόρευση πώλησης ζώων από τα pet shop

 
Την απαγόρευση πώλησης ζώων μέσω καταστημάτων pet-shop και όχι μόνο ζητούν με επιστολή τους προς το αρμόδιο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία και η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Ζωοφιλικών Σωματείων. Οι δύο φιλοζωικές οργανώσεις τονίζουν τις θλιβερές συνθήκες που επικρατούν στα κλουβιά φύλαξης, αναφέρονται στα παράνομα εκτροφεία ζώων, ενώ κάνουν λόγο και για ηθικά ζητήματα που εγείρει η εμπορία ζώων με σκοπό το κέρδος.

Κατεβάζουν ρολά για 48 ώρες οι δήμοι σε όλη την χώρα


Λουκέτο στον «902» από το ΚΚΕ


Με επίσημη ανακοίνωση το κόμμα τονίζει ότι κατανοεί τη δραματική κατάσταση που βιώνουν οι εργαζόμενοι που μένουν χωρίς δουλειά. 

Με απεργίες και ελλείψεις ξεκινά η σχολική χρονιά

Οι αρχηγοί δεν πήγαν στον αγιασμό - Απεργούν την Τετάρτη οι δάσκαλοι, πολλά σχολεία δεν έχουν χρήματα για θέρμανση
Με απεργίες και ελλείψεις ξεκινά η σχολική χρονιά


Το πιο αποτελεσματικό ξυπνητήρι

Πόσοι απο εσάς έχετε αργήσει στη δουλεία ή στο μάθημα λόγο του οτι δεν ξυπνήσατε έγκαιρα?Πολλοί είμαι σίγουρος. Δείτε στο βίντεο ένα “ξυπνητήρι” το οποίο θα σας ξυπνήσει για τα καλά και δεν θα αργήσετε ξανά πουθενά! (καλά μπορεί να αργήσετε γιατί θα είστε στα επείγοντα)





 πηγή:http://a-pistefto.blogspot.gr

ΕΝΤΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 11Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

 1251.jpgΣαν σήμερα, στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001, οι παγκόσμιες ισορροπίες άλλαξαν για πάντα, ύστερα από το τρομοκρατικό χτύπημα της Αλ Κάιντα στην «καρδιά» της Νέας Υόρκης και στο αμερικανικό Πεντάγωνο που στοίχισαν τη ζωή σε 2.977 ανθρώπους.

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Ποιοι φοιτητές δικαιούνται ΔΩΡΕΑΝ σίτιση

Στη Διεύθυνση Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ που φοιτούν, πρέπει να υποβάλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, φοιτητές και φοιτήτριες που επιθυμούν να σιτίζονται από το ακαδημαϊκό έτος 2012-13.

Η κρητική διατροφή στο BBC

Ύμνος στην κρητική διατροφή από το BBC. Διαβάστε τι αναφέρει για τα προϊόντα στην Κρήτη

Παιδεία: Αύξηση ωρών για τους μόνιμους, τέλος οι αναπληρωτές


Η κρίση αλλάζει τα πάντα στην Παιδεία. Ποιο είναι το σχέδιο του Υπουργείου Παιδείας. Τι θα γίνει με τους μόνιμους και τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς
 

Νέα Υόρκη 1876-2013: Τι διαφορά κάνει ένας αιώνας!




Πέρασαν σχεδόν 150 χρόνια από τότε που η Νέα Υόρκη ήταν μια πολυσύχναστη πόλη μεταναστών από όλο τον κόσμο, σχεδόν αγνώριστη από το 1876 μέχρι σήμερα.

Δείτε μέσα από τα μάτια ενός οδηγού μονοθέσιου της F1






 Ο Luca di Grassi οδήγησε με μια μικροκάμερα στο ένα μάτι
Η λήψεις σε αγώνες της Formula 1 μπορούν να μας δείξουν εντυπωσιακά πλάνα, ενώ αυτές που βρίσκονται στα μονοθέσια μπορούν να δώσουν μια άλλη διάσταση της πίστας.

Τα 22 επαγγέλματα όπου υπάρχουν ευκαιρίες απασχόλησης σήμερα




Στον πίνακα που ακολουθεί, παραθέτουμε 22 τέτοιες περιπτώσεις επαγγελμάτων όπου...

Αυτή είναι η εικόνα του θανάτου


 





 Η στιγμή μιας έκρηξης που σκοτώνει τρεις σύρους αντάρτες
Η τρομακτική στιγμή μιας έκρηξης που προκάλεσε το θάνατο τριών ανταρτών στη Συρία, απαθανατίστηκε από το φακό της φωτορεπόρτερ Τρέισι Σέλτον και προκαλεί ανατριχίλα.

Τι κρύβουν σήμερα Κυριακή 9/9 τα Ζώδια!






Τα Ζώδια Σήμερα 9 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ 16ΜΗΝΗ ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Tου Δ. Σκαρβελη (στρατηγός ε.α., Aκαδημαϊκός.)- Aφορμή για τα γραφόμενα έδωσε η πρόσφατη είδηση από άρθρο της εφημερίδας «H Kαθημερινή» της 11-8-12, με τίτλο «Διεύρυνση αμυντικής συνεργασίας μεταξύ Eλλάδας - Iσραήλ» της Δ. Aντωνίου. 

22 δηλητήρια που περιέχει ένα τσιγάρο.





ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ???


Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο Ninja 300 του 2013







 Πρώτη ματιά στο νέο μικρό superbike της Kawasaki

Θυμάστε τα μικρά δίχρονα supersport που κυριαρχούσαν στις μικρές κατηγορίες μέχρι 250cc; Ξεχάστε τα. Η "βαριά" μοτοσυκλετοβιομηχανία, δηλαδή οι 4 μεγάλοι Ιάπωνες συν την KTM και το Gruppo Piaggio αποφάσισαν πως ο χώρος ανήκει πλέον στα τετράχρονα.

15 πραγματικά μεγάλα Τατουάζ







Μερικές δεκαετίες πριν, τατουάζ έκαναν μόνο οι φυλακισμένοι, οι ναρκομανείς για να καλύψουν τις τρύπες από τις βελόνες στα χέρια τους και οι ναυτικοί.

Αυτά στο παρελθόν γιατί εδώ και λίγα χρόνια το τατουάζ έχει γίνει πλέον μόδα. Το να έχεις πλέον στο σώμα σου ένα τατουάζ είναι αρκετά συνηθισμένο και τα στούντιο με τους τατουατζήδες που θα σε βοηθήσουν να το αποκτήσεις έχουν φυτρώσει παντού σαν μανιτάρια.

Στο τουρνουά της ΔΕΘ ο Ηρακλής

Ένα πρωτότυπο τουρνουά ποδοσφαίρου, που θα «παντρέψει» παρελθόν και μέλλον με συνδετικό κρίκο την 77η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα διοργανώσει η ΔΕΘ ΑΕ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας από την Κυριακή 9 έως την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου.

Κρίσιμες συσκέψεις σήμερα για να «κλειδώσει» το πακέτο



Στο τραπέζι των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση τίθεται το νέο, επώδυνο πακέτο μέτρων ύψους 11,5 δισ. ευρώ, σήμερα στις 7 το απόγευμα.

Πέτρες και μολότοφ τη νύχτα στα Εξάρχεια


Στην οδό Μπουμπουλίνας βρίσκεται το υπουργείο Πολιτισμού
Στην οδό Μπουμπουλίνας βρίσκεται το υπουργείο Πολιτισμού   (Φωτογραφία:  Eurokinissi )


Αθήνα
Ένταση δημιουργήθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στα Εξάρχεια, όταν ομάδα νεαρών επιτέθηκε με πέτρες και μολότοφ εναντίον της αστυνομικής δύναμης στην οδό Μπουμπουλίνας.

Οι δράστες έβαλαν φωτιές και σε κάδους απορριμμάτων και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Από την επίθεση δεν τραυματίστηκε κανείς, ενώ δεν έγιναν προσαγωγές ή συλλήψεις.
πηγή: in.gr

Συλλήψεις και προσαγωγές για τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη


Δεν έλειψε η ένταση από τους δρόμους της Θεσσαλονίκης στα εγκαίνια της 77ης ΔΕΘ
Δεν έλειψε η ένταση από τους δρόμους της Θεσσαλονίκης στα εγκαίνια της 77ης ΔΕΘ   (Φωτογραφία:  Fosphotos )


Θεσσαλονίκη
Τις συνολικά 31 συλλήψεις φτάνει ο τελικός απολογισμός των επεισοδίων το βράδυ του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη στο περιθώριο των διαδηλώσεων κατά την έναρξη της ΔΕΘ.

Παράλληλα, πριν και κατά τη διάρκεια των πορειών είχαν προσαχθεί 36 άτομα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία την Κυριακή. Οι προσαχθέντες έχουν αφεθεί ελεύθεροι.


Ελαφρά τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, στον οποίο δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο 424 ΓΣΝ.
πηγή:in.gr 

Άνοιξε τα μάτια της η 15χρονη που κακοποιήθηκε τον Ιούλιο στην Πάρο


Παραμένει σοβαρή η κατάστασή τη
Η κοπέλα βρέθηκε βαριά τραυματισμένη στο κεφάλι, σε κωματώδη κατάσταση και ημίγυμνη ανάμεσα σε βράχια στην παραλία Χρυσή Ακτή
Η κοπέλα βρέθηκε βαριά τραυματισμένη στο κεφάλι, σε κωματώδη κατάσταση και ημίγυμνη ανάμεσα σε βράχια στην παραλία Χρυσή Ακτή   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )
πηγή:n.gr