Σελίδες

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Στον τελικό του EURO 2012 η Ισπανία




Στον τελικό του EURO 2012 η Ισπανία (upd)


Πηγή:
ΑΠΕ 28/06/12-01:25


Η Ισπανία προκρίθηκε στον τελικό του EURO 2012, επικρατώντας 4-2 της Πορτογαλίας στα πέναλτι. Η κανονική διάρκεια και η παράταση του ημιτελικού που έγινε στο Ντόνετσκ, ολοκληρώθηκαν χωρίς τέρματα. Στον τελικό της Κυριακής η κάτοχος του τίτλου θα αντιμετωπίσει την Ιταλία ή τη Γερμανία που τίθενται αντιμέτωπες απόψε (Πέμπτη 28/6) το βράδυ στις 21:45. (Δείτε φωτογραφίες στο τέλος του άρθρου).

Zlatni Rat: Η παραλία που… μετατοπίζεται!





Εκτός από τη φυσική ομορφιά της, που είναι, βέβαια, αδιαμφισβήτητη, η παραλία «Golden Horn» («Zlatni Rat» στα Κροατικά) ή «Χρυσό Κέρας» της Κροατίας είναι γνωστή ανά τον κόσμο για ένα μοναδικό χαρακτηριστικό: Η άκρη της «κινείται» και αλλάζει σχήμα και θέση ανάλογα με τον άνεμο. Πώς γίνεται αυτό;


Air Condition: 8 αλήθειες που πρέπει όλοι να γνωρίζουμε







Η αλήθεια είναι πως για ορισμένους οκαλύτερος φίλος αυτό το καλοκαίρι είναι το κλιματιστικό τους. Ωστόσο επειδή ζούμε σεπερίοδο ισχνών αγελάδων και με τηνκατανάλωση μόνο από... το κλιματιστικό να αγγίζει έως και το 70% του λογαριασμού μας στη Δ.Ε.Η. τους καλοκαιρινούς μήνες, καλύτερα ας λάβουμε υπόψη μας τα εξής.

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Μην ξεχνάς...




πηγή:alexiptoto.com

Δέκα βιομηχανίες που κατέστρεψε το “δωρεάν” στο internet






Το διαδίκτυο έχει αλλάξει δραματικά τον τρόπο ζωής μας βάζοντας τέλος σε ορισμένες βιομηχανίες και δημιουργώντας καινούριες. Πάρα πολλές εταιρίες βλέπουν καθημερινά την…αγορά τους να εξαφανίζεται και ο λόγος είναι η πιο “hot” λέξη κλειδί στο internet.

ΔΕΙΤΕ σε βίντεο μια τεράστια έκρηξη στον Ήλιο(VIDEO)






Η Γη ευτυχώς δεν θα βρεθεί στο διάβα του: ένας πίδακας πλάσματος που εκτινάχθηκε από την επιφάνεια του Ήλιου καταγράφηκε από διαστημικό παρατηρητήριο της NASA, η οποία πάντως διαβεβαίωσε ότι ο πλανήτης δεν απειλείται. Το βίντεο εικονίζει την εξέλιξη ενός «τερατώδους» ηλιακού εξάρματος: ενός πίδακα υπέρθερμου, ιονισμένου αερίου που πηγάζει από μια ηλιακή κηλίδα.


Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Σήμα κινδύνου για τα φτηνά γυαλιά ηλίου







Αν πιστεύετε ότι το μοδάτο γυαλί…ηλίου που είδατε να πουλάει ο πλανόδιος στην παραλία είναι ασφαλές επειδή φέρει την ένδειξη CE, τότε απατάσθε!Oπως όλα, έτσι και αυτό το σήμα είναι αποτέλεσμα παραποίησης, όπως προειδοποιούν οι ειδικοί, που υπενθυμίζουν ότι τη μόνη ασφαλή
ηλιοπροστασία των ματιών μας τη βρίσκουμε στα καταστήματα οπτικών.


Οι πάγοι της Αρκτικής έχουν λιώσει τουλάχιστον 8 φορές μέχρι σήμερα!






Τουλάχιστον οκτώ φορές κατά τα τελευταία 2,8 εκατ. χρόνια η Αρκτική έμεινε χωρίς πάγους, γνωρίζοντας μεγάλης διάρκειας μεσοπαγετωνικές περιόδους με θερμοκρασίες έως πέντε βαθμούς μεγαλύτερες από τις σημερινές, καθώς και μεγαλύτερη υγρασία, σύμφωνα με νέες επιστημονικές εκτιμήσεις. Το συμπέρασμα είναι ότι οι πολικές περιοχές είναι πολύ πιο ευάλωτες στις κλιματικές αλλαγές από ό,τι πίστευαν ως τώρα οι επιστήμονες.

Ένας καταπράσινος κήπος… μέσα σε τρένο!


Στα καθίσματα φύτρωσε ξαφνικά καταπράσινη χλόη, οι διάδρομοι γέμισαν με γκαζόν και από την οροφή κρέμονται κλαδιά και λουλούδια! Την παράξενη αυτή εικόνα αντίκρισαν οι επιβάτες στο τρένο που τους πηγαίνει καθημερινά προς το κέντρο του Σικάγου, και όχι μόνο το απόλαυσαν αλλά δεν ήθελαν να κατέβουν κιόλας!




Gaming room: Όπως το ονειρεύεται κάθε άντρας!!!




Να έχετε ένα τέτοιο ονειρικό δωμάτιο, μακριά από γυναικεία γκρίνια, με φίλους σας και να «καίγεστε» όλη μέρα στα games!