Σελίδες

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Ψυχολογικό πείραμα στο ασανσέρ




Εσείς τι θα κάνατε αν ήσασταν στο ασανσέρ μαζί με άλλα τρία άγνωστα άτομα τα οποία κοιτούσαν προς την αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν που κοιτάτε εσείς. Δείτε ένα παλιό βίντεο στο οποίο έκαναν αυτό το ψυχολογικό πείραμα...

Εδώ βρίσκεται η..."άκρη του κόσμου"!!




Στις νότιες ακτές της...

Τι γίνεται όταν πίνουμε Coca Cola






Τα πρώτα 10 λεπτά…

Αχώριστοι στη ζωή και στον ύπνο !! ( Ζωα και ανθρωποι ) ΕΙΚΟΝΕΣ





Αχώριστοι φίλοι σε στιγμές σιέστας… Απολαύστε το αφιέρωμα που ακολουθεί!


25 διαφορές ανδρών-γυναικών

Ξαναφέρνουμε στην επιφάνεια το αγαπημένο μας θέμα, Άντρες Vs Γυναίκες, με 25 λόγους που οι άντρες θα διαφέρουν πάντα από τις γυναίκες..


Τα 5 πιο αηδιαστικά ποτά στον κόσμο




Εκτός από τα πιο αηδιαστικά πιάτα που μπορεί να συναντήσει κανείς στις περιπλανήσεις του στις γειτονιές του κόσμου, μπορεί να βρεθεί μπροστά και σε ποτά που όχι μόνο δεν πίνονται αλλά βρωμάνε από χιλιόμετρα μακριά. Αν τυχόν όμως βρεθείς σε κάποιο από αυτά τα μέρη ως τουρίστας και θέλει να σε καλωσορίσει ένας ντόπιος με το παραδοσιακό ποτό τους να προσέξεις γιατί μπορεί να το μετανιώσεις πικρά!


Τσίπουρο όταν πιεις γίνεσαι ευθύς...


τσιπουρο, δωρο, παλια, ανθρωπος
« Τσίπουρο όταν πιεις γίνεσαι ευθύς... »

10 υπέροχα μέρη που μοιάζουν παραμυθένια αλλά είναι αληθινά




Ευτυχώς που φανταστικά μέρη υπάρχουν πραγματικά στον κόσμο αυτό κι όχι μόνο στη φαντασία όσων κάνουν ταινίες στον κινηματογράφο. Αν δεν μπορείς να τα επισκεφτείς, αξίζει τουλάχιστον να τα δεις.

Οι 40 πιο συγκλονιστικές φωτογραφίες των τελευταίων 100 χρόνων - Μέρος 2ο




Δείτε το 2ο μέρος από μια συγκινητική συλλογή φωτογραφιών που αποθεώνουν την ανθρώπινη δύναμη και αντοχή, τον πόνο της απώλειας αγαπημένων, αλλά και τον θρίαμβο της ανθρώπινης ψυχής. Μπορείς να κλάψεις, αλλά μην αφήσεις τα δάκρυά σου να τρέξουν πάνω τους. Πρέπει να μείνουν για πάντα.

Θέλετε να κάνετε καλό σεξ; Κόψτε το τσιγάρο



Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος, το Ινστιτούτο Μελέτης Ουρολογικών Παθήσεων και κέντρο του Σεξουαλικής και Αναπαραγωγικής Υγείας, προειδοποιούν:

Το κάπνισμα ευθύνεται σε μεγάλο ποσοστό για τα προβλήματα στύσης των ανδρών. Από την πρώτη μελέτη που έγινε το 2003 και κατέδειξε με σαφήνεια τον συσχετισμό ανάμεσα στο κάπνισμα και τα προβλήματα στύσης, μέχρι σήμερα, το ίδιο γεγονός έχουν επιβεβαιώσει δεκάδες ακόμα νεώτερες έρευνες.



Οι 40 πιο συγκλονιστικές φωτογραφίες των τελευταίων 100 χρόνων - Μέρος 1ο




Μια συγκινητική συλλογή φωτογραφιών που αποθεώνουν την ανθρώπινη δύναμη και αντοχή, τον πόνο της απώλειας αγαπημένων, αλλά και τον θρίαμβο της ανθρώπινης ψυχής.

Photobombing Αστείες Φωτογραφίες #69


Φρέσκα Photobombings με απρόσμενα αποτελέσματα!

Όταν η φύση εκδικείται...Δείτε τη φωτογραφία.


Πολλές φορές έχουμε ακούσει τις διάφορες οικολογικές οργανώσεις να μας κρούει τον κώδονα του κινδύνου από την...

Μαρτύριο το σεξ με λάθος προφυλακτικό!



Άντρες προσοχή: εάν το προφυλακτικό που χρησιμοποιείτε δεν σας ταιριάζει, όχι μόνο υπάρχει κίνδυνος να καταστρέψει εντελώς την ερωτική επαφή, αλλά και να σας οδηγήσει στο σεξ χωρίς προφυλάξεις και στις λοιμώξεις του πέους!

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Αν τα ιστορικά γεγονότα είχαν status στο Facebook





Πάρτε μια γεύση από το πως θα ήταν τα Facebook status μεγάλων ιστορικών γεγονότων όπως η δημιουργία του κόσμου, η εξαφάνιση των δεινοσαύρων, η σύγκρουση του τιτανικού με το παγόβουνο και πολλά άλλα!

Fast Food: Διαφημίσεις vs Πραγματικότητα





Όλα τα Fast Food εστιατόρια στους καταλόγους τους και στις διαφημίσεις παρουσιάζουν τα χάμπουργκερ λαχταριστά και γευστικά, αλλά κατά πόσο αυτό ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα; Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους…


Αν αγαπάς κάποιον άσ’ τον να φύγει…

Ανάλογα με το χαρακτήρα και την προσωπικότητα του καθενός η γνωστή αυτή φράση του Σαίξπηρ αποκτά άλλο νόημα. Γιατί όταν είσαι αισιόδοξος αντιμετωπίζεις τη φυγή του αγαπημένου σου διαφορετικά από τον καχύποπτο ή τον υπομονετικό, για παράδειγμα! Έξι βασικοί χαρακτήρες ανθρώπων «ανοίγουν τα χαρτιά τους» και αποκαλύπτονται αλλάζοντας λίγο τη βασική δομή της σαιξπηρικής φράσης…



Η ιστορία του Χατσίκο!

Η ζωή ενός σκύλου που έγινε ιαπωνικό σύμβολο πίστης και παντοτινής φιλίας.

O Χατσίκο (Hachiko), που στα Ιαπωνικά σημαίνει “Πιστός σκύλος”, ήταν ένας σκύλος ράτσας Ακίτα και γεννήθηκε τον Νοέμβριο το 1923, στην πόλη Odate, στην περιφέρεια Akita της Ιαπωνίας. Το 1924 ο ιδιοκτήτης του, καθηγητής Γεωργίας Χιντεσαμπούρο Ουένο (Hidesamburō Ueno), τον πήρε μαζί του στο Τόκυο, όπου ζούσε και εργαζόταν.



Η NASA σας μεταφέρει στην επιφάνεια του Ηλιου (vid)




Εντυπωσιάζει το συγκλονιστικό βίντεο της NASA που κάνει τον γύρω του κόσμου μέσα από το διαδίκτυο. Βλέπουμε τον ήλιο σαν να είμαστε εκεί.

Ο χρόνος κυλάει πιο γρήγορα στο κεφάλι ή στα πόδια μας;



  Τη θεωρία του Αϊνστάιν περί σχετικότητας του χρόνου, κατάφεραν να αποδείξουν επιστήμονες στις ΗΠΑ.
  Με τη χρήση δύο υπερσύγχρονων "ρολογιών κβαντικής λογικής", όπως ονομάζονται, απέδειξαν ότι πράγματι ο χρόνος κυλάει πιο γρήγορα στο κεφάλι του ανθρώπου σε σχέση με τα πόδια του!

Το βασίλειο των μανιταριών



Εκατοντάδες μικρά ‘little brown mushrooms‘ (μικρά καφέ μανιτάρια) καλύπτουν ένα δέντρο. Κάποιοι μπορεί να δουν πολλές ομπρέλες, άλλοι μπορεί να δουν μόνο το μικρό μανιτάρι στο κέντρο που μάλλον πεθαίνει αλλά σίγουρα οι περισσότεροι μένουν έκπληκτοι από τα τόσα μανιτάρια μαζεμένα σε ένα μέρος.

20 πραγματικά πολύ φιλοσοφημένες ερωτήσεις... Πολύ γέλιο!!!



1. Τι γεύση έχουν τα λυσσακά; ...

Παράξενοι ανελκυστήρες σε όλο τον κόσμο


Ανελκυστήρες σε παράξενα σημεία ή σε παράξενα σχήματα.
 
Santa Justa, Λισσαβώνα – Πορτογαλία
Βρίσκεται στο κέντρο της Λισσαβώνας και συνδέει την οδό Santa Justa με την πλατεία Carmo που βρίσκεται ψηλότερα.
Perierga.gr - Παράξενοι ανελκυστήρες

Αν ανατριχιάζετε ακούγοντας... την κιμωλία να σέρνεται στον πίνακα...


Πως να γίνω σωστός ρε μάνα...


Μεταξύ αστείο και σοβαρού η παρακάτω εικόνα λέει πολλά...


















5 τρόποι για να δείχνουμε εξυπνότεροι!!




Σίγουρα δε διαθέτουμε όλοι το μυαλό του Einstein. Ωστόσο, δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν κάποιοι τρόποι για να φαινόμαστε εξυπνότεροι στους γύρω μας. Για να μην παρεξηγηθούμε οι συμβουλές που δίνουμε δεν είναι να διαβάσετε όλη την εγκυκλοπαίδεια ή να μάθετε όλα τα λήμματα του λεξικού. Αντιθέτως, οι τρόποι που προτείνουμε είναι απλοί, ώστε να ρίξετε στάχτη στα μάτια των φίλων σας και να το παίξετε ιδιοφυίες, χωρίς να διαβάσετε ούτε μια πληροφορία.

Τι μισούν οι άντρες στο κρεβάτι ;




Κορίτσια, μην τα θέλετε όλα δικά σας. Έχουν και οι άντρες τα χούγια τους και τα θέλω τους. Αν δεν θέλετε να τον ξενερώσετε , διαβάστε έως και αποστηθίστε τα παρακάτω :



Η «διάγνωση» ψυχίατρου για την ψυχοσύνθεση των μπάτσων

Απίστευτο! Κατακόκκινος πελαργός!


Ο Κόκκινος Πελαργός (Scarlet Ibis) είναι ένα εντυπωσιακό είδος πουλιού που ανήκει στην οικογένεια των Θρησκειορνιθιδών – παραδοσιακά κατατάσσονται στα πελαργόμορφα – που το συναντάμε στην τροπική Νότια Αμερική και στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο. Είναι το εθνικό πουλί του Τρινιντάντ και Τομπάγκο και σύμβολο του στρατού τηε χώρας. Perierga.gr - Corocora, ο κόκκινος πελαργόςΤο κόκκινο χρώμα του είναι ιδιαίτερα έντονο και χαρακτηριστικό και του δίνει μια ξεχωριστή θέση ανάμεσα στα μέλη του ζωικού βασιλείου. Είναι εντελώς κόκκινος, εκτός από την μαύρες άκρες των φτερών του. Φωλιάζει σε δέντρα και παράγει δύο εώς τέσσερα αυγά. Η διατροφή του αποτελείται από ερπετά, βατράχια και μαλακόστρακα.

Τελικά, ζυγίζει η ψυχή 21 γραμμάρια;;


Θέμα το όποιο βασανίζει την ανθρώπινη κοινότητα περισσότερο από έναν αιώνα.

Θεσσαλονίκη | Εθελοντές ιατροί για τους άστεγους


Τζάνις Τζόπλιν: Η πρώτη γυναίκα ροκσταρ



«Κάθε βράδυ κάνω έρωτα με 25.000 ανθρώπους στη σκηνή, μετά όμως γυρίζω σπίτι μόνη…»

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

10 πόλεις που δεν θα δείτε ποτέ...!



Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί μια πόλη να έχει εγκαταλειφθεί. Οικονομικοί λόγοι, φυσικές ή ανθρωπογενείς καταστροφές που προκαλούνται από πλημμύρες, κυβερνητική δράση, ανεξέλεγκτη ανομία ή ακόμη και πόλεμο.


Κάποιες από τις εγκαταλελειμμένες πόλεις-φαντάσματα είναι πλέον τουριστικά αξιοθέατα, ενώ άλλες μπορεί να είναι επικίνδυνο ή παράνομο να τις επισκεφθείτε.

Γεγονότα για τα όνειρα που θέλετε να ξέρετε!


Όλοι μας ονειρεύομαστε. Το να βλέπει κανείς όνειρα θεωρείται από τα πιο φυσιολογικά πράγματα στον κόσμο
. Στην πραγματικότητα όμως, τα όνειρα αποτελούν ένα μεγάλο μυστήριο στις ζωές των ανθρώπων...

Η φράση της ημέρας



«Όλοι στο βούρκο είμαστε, κάποιοι όμως από εμάς κοιτάζουν τα αστέρια» 

Όσκαρ Ουάιλντ
 
 
 
 
πηγή: alexiptoto.com

Δείτε γιατί δεν πρέπει να «τρώτε» τα νύχια σας...



Η ονυχοφαγία, όπως λέγεται επιστημονικά ο όρος το να τρώει κάποιος τα...

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Ουπς κόλλησε-Τι ανακαλύπτουν οι γιατροί μέσα σε σώματα ασθενών



Το να είσαι γιατρός σημαίνει ότι πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για το απρόοπτο, για το απίθανο, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσεις αυτό που μόνο στις ταινίες του Χόλιγουντ συμβαίνει. Και όμως κάποτε αυτό το απίθανο που λέμε θα γίνει πραγματικότητα.

Top 5: Φαινόμενα που η επιστήμη δεν κατάφερε να εξηγήσει!



Δεν είναι λίγες οι φορές που κάτι περίεργο συμβαίνει και κανείς, ακόμα και η επιστήμη δεν μπορεί να το εξηγήσει. Αναξήγητα φαινόμενα που έχουν σχέση με τον άνθρωπο είναι αδύνατον να εξηγηθούν. Παρακάτω θα σας αναλύσουμε 5 αναξήγητα φαινόμενα που ακόμα και σήμερα ταλαιπωρούν την επιστήμη.

Ο αστείος άνδρας … κερδίζει τις γκόμενες !!



Ένα ινδικό ρητό λέει: «Κάνε μια γυναίκα να γελάσει και είναι δική σου». Παράλληλα με τους κοιλιακούς σου, ξεκίνα λοιπόν να δουλεύεις και το χιούμορ σου.

Ξεκαρδιστικές… οδηγίες χρήσεως!




Έχετε προσέξει ποτέ τις οδηγίες χρήσης σε προϊόντα που καθημερινά καταναλώνουμε; Αν όχι, κακώς. Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που βγάζουν πολύ γέλιο. Πάμε να δούμε μερικές…

Η φωτογραφία της ημέρας

Τα πιο χαρούμενα ζώα στον κόσμο


Τα πιο χαρούμενα ζώα στον κόσμο (1)
Ένα αφιέρωμα που θα σας ανεβάσει την διάθεση!

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Το συχνό σεξ διευρύνει τον εγκέφαλο!



Έρευνα απέδειξε ότι όσο πιο συχνά έχουμε σεξουαλική επαφή, τόσο διευρύνεται ο
εγκέφαλος και πολλαπλασιάζονται οι συνάψεις του...






Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Καταπληκτικά body painting


Μοναδικά body painting που κυριολεκτικά μας αφήνουν άφωνους για το τι μπορεί να δημιουργήσει ένας καλλιτέχνης........

To στοματικό σεξ… σκοτώνει!




Το στοματικό σεξ κρύβει κινδύνους, όπως αποδεικνύουν νέοτερα εργαστηριακά ευρήματα έρευνας του πανεπιστημίου του Ohio.



Τα πέτρινα γλυπτά του Hirotoshi Itoh



Ο Hirotoshi Itoh αποφοίτησε από το National Fine Arts University του Τόκιο το 1982 και αργότερα ασχολήθηκε ως λιθοξόος στην επιχείρηση της οικογένειας του. Πέρασε πολλά δουλεύοντας το μέταλλο πριν στρέψει την προσοχή του στις πέτρες, τις οποίες βρίσκει σε μια όχθη ενός ποταμού κοντά στο σπίτι του και δημιουργεί τα αστεία και πρωτότυπα γλυπτά που θα δείτε παρακάτω.

Ο αριθμός του πεπρωμένου σου!





Η ημερομηνία γεννήσεως μπορεί να μας αποκαλύψει σημαντικά στοιχεία για την...



Godafoss: Ο «καταρράκτης των Θεών»!




Ο καταρράκτης Godafoss βρίσκεται στην περιοχή Mývatn στη
βορειο-κεντρική Ισλανδία, κοντά στην ορεινή περιοχή Sprengisandur και
είναι ένας από τους πιο εντυπωσιακούς καταρράκτες της χώρας, η ιστορία
του οποίου συνδέεται με τον εκχριστιανισμό των Ισλανδών.



Απίστευτες τούρτες που μόνο για τούρτες δεν μοιάζουν!











Η Debbie Goard διευθύνει την εταιρία «Debbie Does Cakes», που έχει έδρα το Σαν Φρανσίσκο. Η Debbie δημιουργεί απίστευτα ρεαλιστικές τούρτες πάνω από δύο δεκαετίες.













25 από τα πιο αξιοσημείωτα (και λίγο περίεργα) εξώφυλλα δίσκων



Η μουσική δεν είναι κάτι που περιορίζεται σε μια τετράγωνη πλαστική θήκη, ακόμη κι αν σε αυτή χωρά το πιο σπουδαία φιλοτεχνημένο booklet όλων των εποχών.