Σελίδες

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Με έναν… μαρκαδόρο ζωγραφίζει όλο το δωμάτιο!Όταν ήταν μικρός ο Yosuke Goda συνήθιζε να ζωγραφίζει στους τοίχους του δωματίου του, στο πάτωμα αλλά και σε όποια επιφάνεια ήταν… διαθέσιμη για να αποδώσει με τον καλύτερο τρόπο το έμφυτο ταλέντο του στο σχέδιο.

Από τότε μέχρι σήμερα έχει ζωγραφίσει πλήθος δωματίων, ενώ έχει εκθέσει μικρότερα έργα του σε διάφορες γκαλερί του κόσμου. Με έναν μαύρο χοντρό μαρκαδόρο ο νεαρός Ιάπωνας καλλιτέχνης αποτυπώνει τη φαντασία του στον τοίχο, απολαμβάνοντας στο τέλος το θερμό… χειροκρότημα!Τρισδιάστατα σχέδια, τεράστιες τοιχογραφίες, ψυχεδελικά πρόσωπα, σουρεαλιστικά μοτίβα, τις περισσότερες φορές επαναλαμβανόμενα, συνθέτουν έναν χώρο που παραπέμπει σε σκηνικό ταινίας επιστημονικής φαντασίας.


Καθισμένος στο πάτωμα, ξαπλωμένος ανάσκελα, πάνω σε σκάλες… ο Yosuke Goda χρειάζεται αρκετές ώρες επιμονής και υπομονής για να ολοκληρώσει τα έργα του. Αξίσει να σημειώσουμε πως οι δημιουργίες στους τοίχους είναι αυθόρμητες και δεν ακολουθείται κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο.
Προτιμώνται, βέβαια, τα ολόλευκα δωμάτια όπου το οπτικό αποτέλεσμα είναι καλύτερο, ενώ ο θεατής έχει πάντα τη δυνατότητα να απολαύσει τις τοιχογραφίες σε κλίμακα 360 μοιρών, από όπου κι αν βλέπει τις εικόνες!


πηγή:perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου