Σελίδες

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Το Εbay έβαλε πωλητήριο στην Ελλάδα!


acropolis greece sale 300x2251 Το Εbay έβαλε πωλητήριο στην Ελλάδα!


Νέος γύρος προκλητικών δημοσιευμάτων που αφορούν τη χώρα μας κάνουν τον γύρο του…
κόσμου. Αυτή την φορά, αγγελία στην ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου Ebay πωλεί τη χώρα μας με τιμή εκκίνησης στα 1.525 δολάρια!Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο λέει το γνωστό άσμα… αλλά ο πωλητής, Έλληνας παρακαλώ, αποφάσισε να πωλήσει τη χώρα μας περιλαμβάνοντας στο «πακέτο» τις χαμηλές συντάξεις, τους χαμηλούς μισθούς αλλά και «300 πολιτικούς, εκπαιδευμένους στο Πανεπιστήμιο Καλών Τεχνών των Σκανδάλων»!

Όπως δημοσιεύει το moneypost.gr, χαρακτηριστικό είναι και το σχόλιο ενδιαφερόμενου, το οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων πως για να καταθέσει προσφορά θα πρέπει να εξαιρεθούν οι διεφθαρμένες τράπεζες. Έτσι και αλλιώς, όπως αναφέρει, «η Ελλάδα δεν χρειάζεται καμία από τις τράπεζες αυτές. Αφού η προσφορά περιλαμβάνει μια ολόκληρη Βουλή και 300 από τους καλύτερους πολιτικούς!».

Η αγγελία, πρόβαλλε το χάρτη της χώρας, ενώ η προθεσμία προσφορών έληγε στις 11 Απριλίου. Ωστόσο να σημειωθεί ότι η ηλεκτρονική πώληση της χώρας κράτησε για λίγες μόνο ώρεςαφού οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να τη διαγράψουν. Πάντως για όσες ώρες κράτησε η δημοπρασία κατατέθηκαν 34 προσφορές που έφτασαν στα 77.000 δολάρια.

Συγκεκριμένα η σχετική αγγελία ανέφερε:

«Προσφέρω τη χώρα μου για πώληση. Ό,τι έχει τελοσπάντων απομείνει από αυτή… Χαμηλές συντάξεις, χαμηλοί μισθοί, χαμηλές προσδοκίες… αλλά πολύς ήλιος διαθέσιμος για την ώρα.
Πολλές φυσικές πηγές και ορυκτά ακόμη ανεκμετάλλευτα. Η γραφειοκρατία στα καλύτερα της. Υπακοή στην τρόικα και τους τραπεζίτες εγγυημένη. Ο αγοραστής θα αποκτήσει 300 πολιτικούς, εκπαιδευμένους στο Πανεπιστήμιο Καλών Τεχνών των Σκανδάλων. Και ελληνικά ομόλογα με εξαιρετικά υψηλή αξία… για κονφετί!».

Πηγη 24wro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου