Σελίδες

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Όταν τα "Φιλαράκια" βοηθούν τα "Φιλαράκια": 5 άτυπα τηλε-reunion των Friends






Ο David Schwimmer έκανε το δικό του cameo στο "Web Therapy" της Lisa Kudrow την περασμένη εβδομάδα. Αυτή η ήταν η 5η φορά που κάποια από τα "Φιλαράκια" ξαναβρέθηκαν (για δουλειά) μπροστά από τις κάμερες.


Όταν ο Ross συνάντησε την Phoebe στο "Web Therapy"




Ο David Schwimmer εμφανίστηκε πριν λίγες μέρες ως "ασθενής" στην online σειρά της Lisa Kudrow, η οποία σημειώνει μεγάλη επιτυχία πια ως "διαδικτυακή ψυχολόγος Fiona Wallice. Οι δυο τους είναι και πολύ καλοί φίλοι στην πραγματικότητα.
Όταν και η Monica είδε την γιατρό




H Courteney Cox ήταν η ασθενής Serena Duvall.
H Phoebe ως ανάγωγη δερματολόγος στο "Cougar Town"




H επιστήμη φαίνεται πως ταιριάζει στην Lisa Kudrow, η οποία ξαναπέτυχε την Cox στη σειρά "Cougar Town" στην οποία πρωταγωνιστεί η Monica από τα "Φιλαράκια", παίζοντας την αναιδή δερματολόγο Amy Evans.
Και η Rachel βολτάρει στο "Cougar Town"...




Η Jennifer Aniston έκανε ένα σύντομο πέρασμα από τη σειρά της φίλης της ως μια εκκεντρική θεραπεύτρια που σκάλιζε τα προσωπικά της Jules λίγο παραπάνω από το κανονικό.
...αφού είχε κυλιστεί στο "Dirt", ξανά για χάρη της Cox




Τον Μάρτιο του 2007, η Aniston έπαιξε την αντίπαλη εκδότρια της Cox για αρκετά επεισόδια, ενώ οι δυο τους μοιράστηκαν και μια σκηνή με ένα φιλί α λά Μαντόνα - Μπρίτνεϊ. Το οποίο βέβαια δεν στάθηκε ικανό να σώσει τη σειρά που έμεινε στον αέρα μόλις για 2 σεζόν.




ΠΗΓΗ: cosmo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου