Σελίδες

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Το βιβλίο που… καπνίζεται!

Το πρωτότυπο βιβλίο φέρει τον τίτλο «Rolling Words» και αποτελεί δημιούργημα ενός φανατικού καπνιστή αλλά και ενός φημισμένου Αμερικανού ράπερ, του Snoop Dogg. Στις σελίδες του θα βρείτε όλες τις προσωπικές σκέψεις του καλλιτέχνη αλλά και διάφορους επιλεγμένους στίχους από τα τραγούδια του.

 



Επιπλέον, οι σελίδες αλλά και το εξώφυλλό του είναι κατασκευασμένα από ειδικό χαρτί, που περιέχει σπόρους κάνναβης μετά από ειδική επεξεργασία, ενώ το μελάνι που έχει χρησιμοποιηθεί είναι μη τοξικό και απόλυτα ασφαλές.







Όλες οι σελίδες είναι διάτρητες και μπορούν εύκολα να αποσπαστούν σε διάφορα σημεία και να χρησιμοποιηθούν ως χαρτάκια για να «στρίψετε» το τσιγάρο σας. Τέλος, στη ράχη του βιβλίου υπάρχει ειδική «άγρια» επιφάνεια καύσης, που χρησιμεύει για να ανάβουν τα σπίρτα, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να… ψάχνετε για αναπτήρα!











Η ιδέα ανήκει στον ίδιο τον καλλιτέχνη, ο οποίος θέλησε με τον τρόπο αυτό να διαφημίσει το νέο του άλμπουμ. Για αρχή, το εν λόγω βιβλίο… που καπνίζεται θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη έκδοση, ενώ αναμένεται να γίνει ανάρπαστο τόσο από τους φαν του ράπερ όσο και από τους καπνιστές.


















πηγή:perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου