Σελίδες

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Το πιο διάσημο street art σε… τρία βήματα!


Ο Banksy, όπως υπογράφει ο ημι-ανώνυμος -θα λέγαμε- Βρετανός καλλιτέχνης του δρόμου, «χτύπησε» για άλλη μία φορά στους δρόμους του Λονδίνου, δημιουργώντας ένα από τα πιο ευρηματικά γκράφιτι που έγιναν ποτέ.
bansky11 Το πιο διάσημο street art σε… τρία βήματα!

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Αυτό είναι breakdance!


Περιγραφή:χορεύουν φοβερό breakdance,είναι πραγματικά εντυπωσιακό..Δείτε:
 πηγή:coolweb.gr    


10+1 από τα πιο ευφάνταστα Ρεκόρ Guinness που έχουν καταγραφεί ποτέ


Η Βαλαωρίτου στη Θεσσαλονίκη..




Στις 20/8 κυκλοφορούν οι κάρτες διαρκείας του ΠΑΟΚ



Στις 20 Αυγούστου θα τεθούν σε κυκλοφορία οι κάρτες διαρκείας της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, εν όψει της νέας σεζόν, όπως έκαναν γνωστό, μέσω ανακοίνωσής τους, οι ιθύνοντες του «δικέφαλου» του Βορρά. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τιμές τους θα είναι χαμηλότερες σε σχέση με πέρυσι, όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Τι συμβαίνει εάν πεθάνει ένας εργαζόμενος της Google;



Κατά καιρούς έχετε δει ή έχετε ακούσει για τις εξαιρετικές συνθήκες εργασίας στη Google,
αλλά για πρώτη φορά το Forbes αναλύει την κάλυψη που παρέχει ο κολοσσός στους εργαζόμενους της και τις οικογένειες τους σε περίπτωση που αυτοί αποδημήσουν εις Κύριον.

Νεες ταυτότητες - ηλεκτρονικό φακέλωμα : «Και τί με νοιάζει εμένα;Ας με παρακολουθεί όποιος θέλει, εγώ δεν έχω να κρύψω τίποτα!»

Σχετικά με τη νέα "έξυπνη" ταυτότητα που το κατοχικό καθεστώς της κυβερνητικής κοινοπραξίας Σαμαρά- Βενιζέλου - Κουβέλη, θα αρχίσει να μοιράζει σε λίγες εβδομάδες ,σπαταλώντας -όπως έγραψε πρόσφτα στην "καθημερινή" ο τέως τεχνικός σύμβουλος του ΓΑΠ κ. Δρυμιώτης-, πάνω απο 300 εκατομμύρια ευρώ!