Σελίδες

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Στις 20/8 κυκλοφορούν οι κάρτες διαρκείας του ΠΑΟΚ



Στις 20 Αυγούστου θα τεθούν σε κυκλοφορία οι κάρτες διαρκείας της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, εν όψει της νέας σεζόν, όπως έκαναν γνωστό, μέσω ανακοίνωσής τους, οι ιθύνοντες του «δικέφαλου» του Βορρά. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τιμές τους θα είναι χαμηλότερες σε σχέση με πέρυσι, όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και αναλογιζόμενη τις δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουν αυτή την εποχή, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε σε σημαντικές μειώσεις στις τιμές όλων των εισιτηρίων διαρκείας, προσαρμόζοντάς τες σε τέτοια επίπεδα ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όλο τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, να συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια και μέσα από την δυναμική παρουσία του, να καθορίσει ουσιαστικά και το αγωνιστικό μπάτζετ της περιόδου 2012-2013.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θέλοντας να επιβραβεύσει τους παλιούς κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, αλλά και όσους ανταποκριθούν άμεσα σε αυτό το κάλεσμα –από το οποίο δεν πρέπει να λείψει κανείς- αποφάσισε ακόμη μεγαλύτερη μείωση στις τιμές για το πρώτο διάστημα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας.

Το εισιτήριο διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα Μπάσκετ ΟΠΑΠ της Α1 (κανονική περίοδος και play-offs). Οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας δεν συμπεριλαμβάνονται.

ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
1η περίοδος: Από Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012 μέχρι και Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012.
Κατά την 1η περίοδο διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2012-2013 οι κάτοχοι των διαρκείας της προηγούμενης σεζόν (2011-2012) θα έχουν την δυνατότητα να ανανεώσουν τις θέσεις τους. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της κατηγορίας VIP 2 & 3 της περιόδου 2011-2012 θα μπορούν ουσιαστικά να αναβαθμίσουν την θέση τους και με το ίδιο ποσό να αποκτήσουν θέση στην κατηγορία VIP GOLD. Κατά την 1η περίοδο διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2012-2013 θα γίνει και διάθεση των ελεύθερων θέσεων σε όλα τα διαζώματα του PAOK Sports Arena.
2η περίοδος: Από Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012 μέχρι και Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012.
Κατά την 2η περίοδο διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2012-2013, θα διατεθούν χωρίς κανένα περιορισμό όλες οι ελεύθερες θέσεις του PAOK Sports Arena.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1.Για παλαιούς κατόχους: Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που θέλουν να ανανεώσουν τις θέσεις τους θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική του ταυτότητα και την κάρτα διαρκείας (Εθνική Κάρτα Φιλάθλου) της σεζόν 2011-2012. Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δε μπορεί να προσέλθει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο στα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να ανανεώσει την θέση του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου, ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, την εξουσιοδότηση και την κάρτα διαρκείας του κατόχου.

2.Για νέους κατόχους: Οι νέοι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα.

ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
n Κλειστό γήπεδο ΠΑΟΚ – PAOK Sports Arena, Δευτέρα-Παρασκευή (10π.μ. – 6μ.μ.)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
1.Κανονικά εισιτήρια
2.Παιδικά εισιτήρια: Παιδιά μέχρι 14 ετών πληρώνουν εισιτήριο που κοστίζει 40€ για όλα τα διαζώματα του γηπέδου εκτός των VIP. Για την αγορά του παιδικού εισιτηρίου απαιτείται προσκόμιση πιστοποιητικού γέννησης. Τα παιδιά μέχρι 5 ετών δεν πληρώνουν εισιτήριο, εφόσον δεν καταλαμβάνουν θέση στο γήπεδο.
3.Οικογενειακά εισιτήρια: Περιλαμβάνει δύο εισιτήρια διαρκείας κανονικά για τους γονείς και δωρεάν το πρώτο παιδί (μέχρι 14 ετών). Σε περίπτωση οικογενειών με περισσότερα παιδιά (μέχρι 14 ετών), το ένα παιδί είναι δωρεάν και τα υπόλοιπα πληρώνουν παιδικό εισιτήριο αξίας 40€. Για την αγορά του θα είναι απαραίτητη η προσκόμιση του πιστοποιητικού γέννησης και οικογενειακής κατάστασης. Παιδικό εισιτήριο διαρκείας θα έχουν το δικαίωμα να αγοράσουν οι γεννηθέντες από το 1998 και μετά. Δεν θα διατίθενται οικογενειακά-παιδικά εισιτήρια στις θύρες VIP.

4.Ανεργοι (απαιτείται η προσκόμιση θεωρημένης κάρτας ανεργίας) και φοιτητές (απαιτείται η προσκόμιση φοιτητικού πάσο) πληρώνουν την χαμηλότερη τιμή για κάθε περίοδο διάθεσης (60-70€) και τα εισιτήριά τους δεν ισχύουν για τα διαζώματα VIP.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
1.Μετρητά
2.Πιστωτική κάρτα με δυνατότητα αποπληρωμής έως 6 άτοκες δόσεις (μόνο για συναλλαγές από το PAOK Sports Arena).
3.Κατάθεση σε λογαριασμό ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ (για σχετικές λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ).
4.Δεν είναι εφικτή η αγορά εισιτηρίου με προκαταβολή.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί με τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ (Κλειστό γήπεδο ΠΑΟΚ, Αντώνη Τρίτση 12, τηλ.2310-472551, 2310-472561, email: paokbc@otenet.gr). Πληροφορίες υπάρχουν για το πρόγραμμα των εισιτηρίων διαρκείας και στην ιστοσελίδα www.paokbc.gr».

πηγή:http://pikri-sokolata.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου