Σελίδες

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Κοράλλια, τα κοσμήματα του βυθού

Στο θαυμαστό κόσμο της θάλασσας είναι ίσως το πιο όμορφο κομμάτι. Τα χρώματά τους είναι εκπληκτικά και οι σχηματισμοί τους ακόμη πιο εντυπωσιακοί. Είναι από τους πιο παλιούς οργανισμούς του πλανήτη και σχηματίζουν ολόκληρες αποικίες.

Όσο όμορφα είναι όμως αλλο τόσο είναι και απειλούμενα τόσο από την παράνομη αλειία τους όσο, κυρίως, από την κλιματική αλλαγή. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν μας παρουσιάζουν σε όλο τους το μεγαλέιο τα κοσμήματα του βυθού.

Εντυπωσιακές κατοικίες σε δέντρα

Κατοικία πιοπ κοντά στη φύση είναι δύσκολο να βρει κάποιος. Το συγκεκριμένο συγκρότημα βρίσκεται στην Κόστα Ρίκα και δεν είναι μοναδικό. Η εταιρεία Bellavista προσφέρει προς πώληση ολοκληρωμένα συγκροτήματα δεντρόσπιτων με τιμές που ξεκινούν από 55.000 δολλάρια.

Για τη μετακίνηση στην πυκνή ζούγκλα που περιβάλλει τα σπίτια μπορούν χρησιμοποιηθούν τόσο τα επίγεια μονοπάτια όσο και ειδικά γεφυράκια μεταξύ των δέντρων. Φυσικά παρέχονται όλες οι σύγχρονες ανέσεις , μέχρι και πισίνα.

Μια παραλία κρυμμένη στο εσωτερικό ενός βουνού


 





Ένα εντυπωσιακό έργο τέχνης που δημιούργησε η ίδια η φύση. Μια κρυμμένη παραλία στα νησιά Μαριέτα, στην ακτή Πουέρτο Βαγιάρτα, στο Μεξικό! Φαίνεται σαν να κατέρρευσε η οροφή του βουνού δημιουργώντας μια υπέροχη, ιδιωτική παραλία!

Καλημέρα Έλληνα: Στους δρόμους χιλιάδες Πορτογάλοι κατά της λιτότητας




Περισσότεροι από 100.000 χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στη Λισαβόνα και χιλιάδες ακόμη σε άλλες πόλεις της Πορτογαλίας κατά των μέτρων λιτότητας που έχει υιοθετήσει η κεντροδεξιάκυβέρνηση του Πέδρο Πάσος Κοέλιο.

Διαβάζεις καλά Έλληνα; Περισσότερες από 100.000. Ξανά διάβασε το να το χωνέψεις.


«Kηπουρός» του ΓΑΠ με 8.500€ μισθό






Ως η πιο ευτυχισμένη Ελληνίδα πρέπει να αισθάνεται η πρώην Υπουργός Περιβάλλοντος και νυν εκπρόσωπος της χώρας στον ΟΟΣΑ στο Παρίσι, κυρία Τίνα Μπιρμπίλη.

Διεθνής Ημέρα για τη Διατήρηση του Στρώματος του Όζοντος






Κάθε χρόνο στις 16 Σεπτεμβρίου γιορτάζεται η Διεθνής Ημέρα για τη Διατήρηση του Στρώματος του Οζοντος, σε ανάμνηση της 16ης Σεπτεμβρίου του 1987, όταν αντιπρόσωποι από 24 χώρες υπέγραφαν το Πρωτόκολλο του Μόντρεαλ, δεσμευόμενοι να περιορίσουν εκείνες τις χημικές ουσίες που καταστρέφουν το ζωτικό για τον άνθρωπο στρώμα του όζοντος..

Η κρίση στέλνει τους Έλληνες φοιτητές ξανά στα Βαλκάνια







Περιζήτητες ξανά Βουλγαρία και Ρουμανία για σπουδές από τους Έλληνες φοιτητές λόγω οικονομικής κρίσης

Τα πιο όμορφα ουράνια τόξα όπως αποτυπώθηκαν σε φωτογραφίες από όλο τον κόσμο






Τα πιο όμορφα ουράνια τόξα όπως αποτυπώθηκαν σε φωτογραφίες από όλο τον κόσμο. Όλες οι φωτογραφίες είναι αληθινές και μαγικές..