Σελίδες

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Στο τουρνουά της ΔΕΘ ο Ηρακλής

Ένα πρωτότυπο τουρνουά ποδοσφαίρου, που θα «παντρέψει» παρελθόν και μέλλον με συνδετικό κρίκο την 77η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα διοργανώσει η ΔΕΘ ΑΕ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας από την Κυριακή 9 έως την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου.



Το τουρνουά, με τίτλο «Αθλητισμός και Νέοι», θα τιμήσουν μεγάλα ονόματα της ποδοσφαιρικής ιστορίας της Θεσσαλονίκης, που θα σταθούν δίπλα σε νέα παιδιά που τώρα ξεκινούν την περιπέτειά τους στον κόσμο της άθλησης.
Συγκεκριμένα, στο Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης θα λειτουργεί μίνι γήπεδο καθ' όλη τη διάρκεια της Έκθεσης, όπου οι ακαδημίες ποδοσφαίρου των ΠΑΟΚ, Άρη, Ηρακλή, Απόλλωνα Καλαμαριάς και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας και οι ομάδες των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών των αντίστοιχων αθλητικών συλλόγων θα προσφέρουν εντυπωσιακό θέαμα. Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν με τη φανέλα του ...ερασιτέχνη και οι ομάδες ποδοσφαίρου των ΔΕΘ-Helexpo, αλλά και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Οι ακαδημίες θα παρουσιάζουν τις ποδοσφαιρικές τους επιδόσεις καθημερινά, από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ, ενώ τη Δευτέρα στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά των παλαίμαχων και την Παρασκευή στις 8 μ.μ. το all star game των παλαίμαχων.
Στόχος της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι να χτίσει γέφυρες ανάμεσα στους νέους και τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και να ξαναφέρει τη νέα γενιά σε μια διοργάνωση που στο παρελθόν αποτελούσε πόλο έλξης για τη νεολαία της πόλης. Η ΔΕΘ ΑΕ φιλοδοξεί να συμβάλει φέτος στην ενίσχυση του ψυχαγωγικού χαρακτήρα της 77ης διοργάνωσης, δημιουργώντας εορταστικό κλίμα και φέρνοντας την πόλη πιο κοντά στην Έκθεση σε μια δύσκολη για την κοινωνία περίοδο.

http://iraklis1908.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου