Σελίδες

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Τι κρύβουν σήμερα Κυριακή 9/9 τα Ζώδια!






Τα Ζώδια Σήμερα 9 Σεπτεμβρίου 2012



Κριός
21/3-20/4
Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, ετοιμάσου να κρατήσεις τις ισορροπίες σε πολλά θέματα, γιατί σε περιμένουν γεγονότα που θα σε συγχύσουν αρκετά. Τον νου σου, μην εμπλακείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις και μπερδέματα, γιατί μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στο μέλλον. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου όσο πιο ουδέτερα γίνεται και να μην παρεκκλίνεις από το πρόγραμμα που έχεις βάλει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Φίλε Κριέ, Ξέχνα προβληματικές καταστάσεις που μέχρι τώρα έμπαιναν εμπόδια ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου και πάρε την απόφαση να του μιλήσεις και να του εκδηλώσεις τα βαθύτερά σου συναισθήματα. Εσύ που κυνηγάς την ευτυχία στο πρόσωπο ενός συναδέλφου, συγκρατήσου και μην παρασύρεσαι σε εξομολογήσεις, πριν βεβαιωθείς και για τις δικές του προθέσεις και επιθυμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Κριός, μην επιτρέψεις σήμερα σε ασήμαντα γεγονότα να επηρεάσουν αρνητικά την διάθεσή σου ή να σε οδηγήσουν σε βιαστικές αποφάσεις, για τις οποίες πολύ γρήγορα θα μετανιώνεις. Προτίμησε να οδηγηθείς από την λογική και όχι από το συναίσθημα. Στα οικονομικά, θα πρέπει σήμερα να κινηθείς αρκετά συγκρατημένα, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές.






Ταύρος
21/4-20/5
Σήμερα, φίλε Ταύρε, θα γίνουν συζητήσεις που θα είναι αρκετά σημαντικές για σένα. Δώσε πολύ μεγάλη σημασία και μην τις περνάς αψήφιστα. Θα έχεις τέτοια δυναμικότητα, που είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεμπερδέψεις μια και καλή από κάποια προβλήματα του παρελθόντος. Φρόντισε να ξεφορτωθείς άτομα και καταστάσεις, που μπορεί να σε κουράζουν και να σε προβληματίζουν, ώστε να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, αν είσαι Ταύρος, μπορείς να δώσεις πάρα πολλά στο σύντροφό σου και να περάσετε την μέρα σας πολύ ερωτικά και ρομαντικά. Είναι στο χέρι σου να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και οι αναποδιές και η ηρεμία και η τρυφερότητα να πρωταγωνιστήσουν ξανά μεταξύ σας. Για εσένα που ακόμη βρίσκεσαι στην αναζήτηση, οι οιωνοί είναι καλοί ώστε να συναντηθείς με ένα πρόσωπο που σε φλερτάρει καιρό και να περάσεις ένα χαλαρωτικό και γιατί όχι, ερωτικό βράδυ μαζί του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα βγουν στην επιφάνεια κάποια προβληματάκια στον χώρο της δουλειάς σου, που αν και δεν σε αφορούν άμεσα, θα κληθείς να λάβεις μέρος και εσύ, ώστε να ξεκαθαριστούν. Φρόντισε να είσαι δίκαιος και να μην κατηγορήσεις συναδέλφους σου, που δεν είσαι σίγουρος για την υπαιτιότητά τους. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα πρέπει να σκεφτείς πολύ, πριν ξοδέψεις χρήματα.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Παρόλο που η αναζήτηση της αγάπης παραμένει και σήμερα η πρώτη σου προτεραιότητα, αγαπητέ Δίδυμε, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξεις. Σε τριγυρίζουν κάποιες απατηλές επιρροές, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι προσεχτικός σε θέματα που αφορούν στην οικογενειακή ισορροπία και ό,τι αφορά σε παιδιά και ηλικιωμένους. Οι καταστάσεις απαιτούν λεπτούς χειρισμούς από την μεριά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα μπορείς να περάσεις με το σύντροφό σου πάρα πολύ καλά, αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων. Φρόντισε να χαλαρώσεις στην αγκαλιά του και να ξεχάσεις καταστάσεις, που μπορεί να σε είχαν στεναχωρήσει στο παρελθόν. Σήμερα μπορείτε να κάνετε από κοινού τα σχέδια σας για το μέλλον. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από τη ζωή σου, μην τα παρατάς και ετοιμάσου για μία γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, που θα σε γοητεύσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Δίδυμε, σήμερα φρόντισε να είσαι ανοιχτός και καλοπροαίρετος στις αλλαγές που θα λάβουν χώρα στον επαγγελματικό σου χώρο, γιατί μπορεί να σε δυσκολέψουν προσωρινά, αλλά στην πορεία θα σου φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά σήμερα καλό θα είναι να μην παρασυρθείς σε πολλά έξοδα.





Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, είναι καλή μέρα για να κάνεις σημαντικές γνωριμίες, να διεκδικήσεις περισσότερα από τον περίγυρό σου και να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου. Οπλίσου με αυτοπεποίθηση, για να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Ξέρεις πολύ καλά ότι έχεις πολλές δυνατότητες, που αν τις αξιοποιήσεις, θα κερδίσεις αυτό που θέλεις. Ευχάριστα γεγονότα θα συμβούν στο οικογενειακό σου περιβάλλον και θα σου ανεβάσουν τη διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Οι θετικές όψεις της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, φίλε Καρκίνε, ανεβάζουν τον ερωτισμό και τη γοητεία σου στα ύψη και κάνουν το σύντροφό σου να μην ξεκολλάει από δίπλα σου. Πέρνα ανεπανάληπτες στιγμές μαζί του και μην αναμοχλεύεις προβλήματα του παρελθόντος, που το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι να σας στεναχωρήσουν. Κι αν ακόμη βασανίζεσαι από την μοναξιά, δες τα πράγματα από άλλη οπτική και μην κολλάς στο παρελθόν, αν θέλεις να φτιάξεις την ερωτική σου ζωή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Καρκίνος, χαμήλωσε τους τόνους στις συζητήσεις που κάνεις με τους συναδέλφους σου και χρησιμοποίησε την διπλωματία σου, για να περάσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Με εντάσεις και καβγάδες, τα πράγματα δεν θα πάρουν την τροπή που θέλεις. Τα οικονομικά θέματα συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και ψάχνεις να βρεις άμεσα λύσεις. Με σωστές κινήσεις, η επιτυχία είναι στο τσεπάκι σου.






Λέων
23/7-23/8

Φίλε Λέων, με τις θετικές όψεις που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη από τους Διδύμους, με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, όλα θα βαίνουν καλώς και θα έχεις την αίσθηση ότι πρέπει να κάνει πολλά πράγματα, για θέματα που έχουν μείνει πίσω. Για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα ή συγκρούσεις με δικά σου άτομα, προσπάθησε να μείνεις μακριά από οτιδήποτε σου προκαλεί δυσφορία και αρνητικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτή η Κυριακή προσφέρεται για ρομαντικές καταστάσεις με το σύντροφό σου, αν είσαι Λέων, και θα περάσεις πολύ καλά μαζί του. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, για να βρεις το πρόσωπο που θα σε κάνει ευτυχισμένο. Βγες έξω και φλέρταρε. Μην αφήνεις τις έννοιες που έχεις να ρίχνουν την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αγαπητέ Λέων, σημαντικοί άνθρωποι θα στηρίξουν σήμερα τις προσπάθειες σου. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες για να κερδίσεις αυτά που επιθυμείς και αποκάλυψε τις ιδέες σου, όσο κι αν φαίνονται προκλητικές. Ο τολμών νικά!!! Τα οικονομικά συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, γι’ αυτό σήμερα φρόντισε να κινηθείς μετρημένα.






Παρθένος
24/8-22/9

Να μια καλή ημέρα, για να προωθήσεις τα οικογενειακά σου σχέδια και τις υποχρεώσεις, φίλε Παρθένε!!! Καλό είναι να επικεντρώσεις τις προσπάθειές σου, για να βελτιώσεις τα αδύνατα σημεία στις οικογενειακές σου σχέσεις. Άδραξε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, για να ξαναφτιάξεις τουλάχιστον τις σχέσεις σου με αγαπημένα άτομα, που έχεις απομακρυνθεί από κοντά τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη, αν είσαι Παρθένος, και θα θέλεις να εξωτερικευτείς στο σύντροφό σου, για να περάσετε μαζί όμορφα την μέρα σας. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι σου, πρέπει να κινηθείς άμεσα και δυναμικά και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, που μπορεί να σε συγκινήσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Παρθένε, είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορείς τώρα να προωθήσεις τα σχέδιά σου με τον τρόπο που θέλεις εσύ. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα, γιατί οι υποχρεώσεις σου είναι ήδη πολλές και πρέπει να τις τακτοποιήσεις το συντομότερο δυνατόν.






Ζυγός
23/9-22/10

Η ημέρα είναι ιδιαίτερα απαιτητική για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, και θα σου είναι δύσκολο να διεκπεραιώσεις ακόμη και τις πιο εύκολες υποθέσεις σου χωρίς κόπο. Αντιμετώπισε κάθε πρόκληση με ηρεμία, λαμβάνοντας υπόψη σου ότι τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Ο ερωτισμός σου σήμερα, αν είσαι Ζυγός, θα καταπλήξει το σύντροφό σου και με τις θετικές όψεις που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο από το ζώδιο σου να σε ευνοούν, θα τον κάνεις πάρα πολύ ευτυχισμένο. Εσύ που πορεύεσαι μόνος σου στη ζωή, πρέπει να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να φτιάξεις τα αισθηματικά σου, αρκεί να μην κολλάς τόσο πολύ στην εξωτερική εμφάνιση και να δώσεις την ευκαιρία σε ορισμένους ανθρώπους να γνωριστείτε καλύτερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι σχέσεις σου με τους άλλους αποκτούν περισσότερη βαρύτητα, φίλε Ζυγέ, και σε κάποιες περιπτώσεις πρέπει να είσαι πιο ανεκτικός και υπομονετικός με τους συναδέλφους σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά δυστυχώς έχεις ακόμη πάρα πολλές υποχρεώσεις, που πρέπει να καλύψεις.






Σκορπιός
23/10-22/11

Η σημερινή ημέρα απαιτεί από εσένα, φίλε Σκορπιέ, πολύ μεγάλη οργανωτικότητα και μεθοδικότητα, αν θέλεις πραγματικά να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Επίσης, είναι σημαντικό να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα στις σχέσεις σου με τον περίγυρό σου. Μπορούν πραγματικά να σε βοηθήσουν να βρεις καλές λύσεις, σε πιθανά αδιέξοδα που θα αντιμετωπίσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σημερινή ημέρα, αν είσαι Σκορπιός, προσφέρεται να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου, χωρίς να κάνεις συζητήσεις, που μπορεί να χαλάσουν το ωραίο κλίμα που υπάρχει μεταξύ σας. Μην φέρνεις στην επιφάνεια λάθη του, που υποτίθεται πως έχουν ξεπεραστεί, γιατί η αλήθεια είναι ότι ούτε σε εσένα δεν θα ήθελες να το κάνουν. Όσο για εσένα που αναζητάς το άλλο σου μισό, άνοιξε τον κύκλο γνωριμιών σου, ξεκινώντας κάποιο χόμπι ή παίρνοντας μέρος σε κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις. Μέσα από αυτές έχεις πολλές πιθανότητες να γνωρίσεις κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα νιώσεις έτοιμος να πάρεις μία απόφαση σχετικά με την δουλειά σου ή ίσως ξεκινήσεις να ψάχνεις μία καινούργια απασχόληση. Προτού όμως το κάνεις, σιγουρέψου ότι είναι η πιο ορθή απόφαση, γιατί εάν τα τωρινά καθήκοντά σου δεν σε ικανοποιούν, καλύτερα είναι να ζητήσεις μία αλλαγή μέσα στον ήδη υπάρχοντα επαγγελματικό σου χώρο, παρά να ψάχνεις κάτι καινούργιο. Στα οικονομικά σου θα αρχίσεις να βλέπεις κάποια βελτίωση, αλλά ακόμη δεν είναι καιρός για να κάνεις ανοίγματα.





Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, μη διανοηθείς να καταπιαστείς με θέματα που μπορούν να σε εκνευρίσουν και να σε αποσυντονίσουν από τους ρυθμούς σου. Φρόντισε να συγκεντρωθείς, βάλε τα πράγματα σε τάξη και η επιτυχία σε περιμένει. Επίσης, η ημέρα είναι κατάλληλη για να συζητήσεις με δικά σου άτομα όλα αυτά που σε απασχολούν και σε αγχώνουν στις μεταξύ σας σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Οι θετικές όψεις που πραγματοποιεί η Σελήνη από τους Διδύμους με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, σε ευνοούν αυτήν την Κυριακή, φίλε Τοξότη, ώστε να πάει η σχέση σου καλά και να διασκεδάσεις με το σύντροφό σου, με μια ρομαντική έξοδο το σημερινό βράδυ. Αρκεί μόνο να εκδηλώσεις τον συναισθηματισμό σου και να είσαι γλυκός και τρυφερός μαζί του. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στη ζωή σου, αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο σου, για να συντηρήσεις και να καλλιεργήσεις άλλες σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Τοξότης, έχεις μεγάλη ευθύνη για την δουλειά σου και ίσως πρέπει να ανακαλύψεις κάποιες εναλλακτικές, για να δρομολογήσεις καλύτερα τους στόχους σου, αλλά και να διεκπεραιώσεις στον χρόνο που απαιτείται τις ευθύνες και αρμοδιότητές σου. Στα οικονομικά σου, μην ανοίγεσαι περισσότερο από όσο σε παίρνει, γιατί η μέρα δεν σε ευνοεί.







Αιγόκερως
22/12-19/1

Η ημέρα είναι κατάλληλη, αγαπητέ Αιγόκερε, για να έρθεις σε επαφή με δικά σου άτομα και να λύσεις πολλά θέματα, που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πολλές και θα έχεις πολύ καλές αποδόσεις στο μέλλον. Τα άστρα σε ευνοούν, για να βάλεις τα πάντα σε μια σειρά. Φρόντισε σήμερα, που είναι Κυριακή, να περάσεις όσο πιο χαλαρά και ξέγνοιαστα μπορείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός που θα έχεις σήμερα, αν είσαι Αιγόκερως, θα σε βοηθήσουν να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου και να νοιώσεις μεγάλη ικανοποίηση. Κι αν ακόμη στα συναισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, μην το βάζεις κάτω, αλλά βγες έξω, φλέρταρε και πέρνα όσο καλύτερα μπορείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η εργατικότητα σου, φίλε Αιγόκερε, θα είναι μεγάλη και θα τελειώσεις με όλες αυτές τις μικρές λεπτομέρειες, που σε τραβούν πίσω και δημιουργούν εμπόδια στην πορεία σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται, αλλά αυτό δεν σου δίνει το πράσινο φως για να παρασυρθείς πάλι σε έξοδα.






Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα πρέπει να προσέχεις και τις παραμικρές λεπτομέρειες σε ό,τι κάνεις. Διανύεις μία περίοδο, κατά την οποία μπορείς να πετύχεις πολλά, αν κάνεις τις σωστές κινήσεις ή αντίθετα να πληρώσεις τα σπασμένα, για παρελθοντικά λάθη. Αξίζει να εξετάσεις με προσοχή τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για νέα επαγγελματικά ανοίγματα, αν θέλεις να ανεξαρτητοποιηθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Ευχάριστες είναι οι εκπλήξεις που σε περιμένουν σήμερα στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, καθώς ο σύντροφός σου θα σου χαρίσει ένα δώρο ή θα σου προτείνει κάτι, που θα ανανεώσει κατά πολύ την διάθεση σου. Εσύ που είσαι αδέσμευτος μην περιμένεις άλλο για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μπορείς τώρα να του εξομολογηθείς τον κρυφό πόθο και έρωτα που έχεις για το άτομο του. Ο Άρης από τον Σκορπιό ευνοεί τέτοιες καταστάσεις και τα αποτελέσματα που θα έχεις, θα σε κάνουν να πετάξεις στα ουράνια.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Υδροχόε, μπορείς σήμερα να προσελκύσεις τους σωστούς ανθρώπους, που θα σε υποστηρίξουν στην εξέλιξη της καριέρας σου. Έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις το στήριγμά σου, σχετικά με ένα σχέδιο που στο παρελθόν είχες απορρίψει και να ικανοποιηθείς. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, αλλά φρόντισε να κάνεις οικονομία, για να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις.






Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα, φίλε Ιχθύ, είναι μία από τις μέρες που θα έχεις μια απίστευτη αίσθηση σιγουριάς και ταυτόχρονα πολύ καλή φυσική κατάσταση. Οι επιδόσεις σου θα είναι τόσο καλές, που δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου με την τόση ενεργητικότητα που θα έχεις. Θα έχεις τη δυνατότητα να επιβεβαιώσεις στους άλλους ότι μπορείς να κάνεις χίλια πράγματα ταυτόχρονα. Πρέπει να εκμεταλλευθείς αυτή την κατάσταση, για να προωθήσεις τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορείς σήμερα, φίλε Ιχθύ, να αποχωριστείς τα άγχη και τις ανασφάλειές σου, βρίσκοντας καταφύγιο στην αγκαλιά του συντρόφου σου, που είναι διαθέσιμος να σε ακούσει και να σου συμπαρασταθεί. Εσύ που βαδίζεις παρέα με την μοναξιά σου, ήρθε η στιγμή να την αποχωριστείς και να δεχτείς την πρόσκληση ενός συναδέλφου σου, που το τελευταίο διάστημα σε φλερτάρει και σε διεκδικεί. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει… ευκαιρία σήμερα, που οι θετικές όψεις της Σελήνης με τον Κρόνο και τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα σε ευνοούν, να το ανακαλύψεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς, ό,τι σκεφτείς μπορείς να το καταφέρεις, καθώς οι συνάδελφοί σου είναι δίπλα σου, για να σε βοηθήσουν και να υποστηρίξουν τις ιδέες σου. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή κατάσταση και θα είναι σε ακόμη καλύτερη, αν και εφόσον πάρεις την απόφαση να μην δανείζεις από εδώ και από εκεί και ιδιαίτερα σε άτομα, που δεν είσαι σίγουρος για την φερεγγυότητά τους.


ΠΗΓΗ: myastro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου